top of page
Alpacaruin
Grasland
Graanteelt
De boerderij bij avond.

Salictum Alpacafarm

Logo Salictum alpacafarm
Welkom bij Salictum alpacafarm

Op de kruising van het Hageland, het Dijleland en het Brabants Haspengouw kan je in het centrum van België onze alpacafokkerij vinden. Op de boerderij worden hoofdzakelijk alpaca's gehouden en gekweekt voor hun zeer goede wol. Bij ons kan je echter niet alleen terecht voor de aankoop van je alpaca's. In hoofdzaak trachten we alles van, voor en over de alpaca en de alpacahouderij te voorzien. Zo voorzien we ook advies en uitleg aan toekomstige fokkers/houders van alpaca's of geïnteresseerden, zijn we verdeler van brokken specifiek voor alpaca's en zo veel meer. Neem zeker eens een kijkje op onze webshop. Iets niet teruggevonden? Twijfel niet en contacteer ons, wie weet kunnen we je erbij helpen!

Alpaca's
Onderzoek & ontwikkeling
Producten & Diensten
Over ons
Zelfportret

Hoe het eerder toevallig begon als hobby en sindsdien uitgegroeid is tot een volwaardige fokkerij. Over hoe het allemaal begon, wat het ondertussen reeds geworden is en hoe we onze toekomst zien. Dat lees je allemaal hier.

Nieuws
CRIA Vitamin AD3E.jpg

Winterseizoen

Vitamine supplementatie

 

Het winterseizoen is aangebroken. Gedurende deze periode met minder zonlicht hebben sommige dieren nood aan een extraatje. Als aanvulling op de vitamines uit de Alpamin krijgen groeiende, donkere of oudere dieren in de winter best vitamine D extra toegediend. Dit kan vanaf nu zelf met behulp van onze Vitamine AD3E orale injector.

 

Veulens_edited.jpg

"Als de jongen vliegen kunnen, verlaten zij het nest"

Verkoop

 

Ieder jaar worden er op onze boerderij enkele veulens geboren. Na selectie zijn er steeds enkele dieren beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd in de aankoop van een alpaca? Neem eens een kijkje op onze verkooppagina, we hebben enkele drachtige merries's beschikbaar die direct weg zouden kunnen.

bottom of page