Verkoopslijst

Op zoek naar alpaca's, als hobby of voor de fokkerij? De dieren die te koop staan kan je hier vinden. Deze lijst is echter vaak incompleet. Om een idee te hebben van wat er beschikbaar is, of om een dier te vinden die past bij jou wensen, contacteer ons. Wij zoeken in samenspraak naar dieren naar uw wens. Ons veulenseizoen proberen we te centreren aan het begin van de zomer om zo de veulens ten volle te laten genieten van de zomer. Dit heeft alleen maar voordelen. In theorie worden al onze veulens geboren in de periode van mei-juli. Het is dan ook pas in de zomer dat we weten welke dieren beschikbaar komen voor de verkoop.

AI Bam Bam

Deze witte dekhengst heeft zich al geruime tijd bewezen. Op het bedrijf worden ook dekkingen van hem verkocht.

Op aanvraag

Ruinen

We hebben momenteel geen eigen ruinen meer beschikbaar. Dit wil niet zeggen dat we voor jou niets kunnen betekenen. We zoeken graag een diertje dat past bij jouw wensen, wij zijn net iets beter op de hoogte van het reilen en zijlen in de alpacahouderij. 

Afhankelijk van het dier.

Merrie's

In 2019 verkochten we onze allereerste eigen gefokte merrie. Ook in 2020 zullen we hoogstwaarschijnlijk merrie's te koop hebben staan. Binnenkort meer informatie.

 
 

o.t.k.

Please reload

Salictum alpacafarm 

Bierbeek Belgium

Info@salictum.com

+32 (0) 495/40.20.48

  • White Instagram Icon
  • Facebook Clean

© 2015 by Salictum alpacafarm.