top of page

Verkoopslijst

Op zoek naar alpaca's, als hobby of voor de fokkerij? De dieren die te koop staan kan je hier vinden. Deze lijst is echter vaak incompleet. Om een idee te hebben van wat er beschikbaar is, of om een dier te vinden die past bij jou wensen, contacteer ons. Wij zoeken in samenspraak naar dieren naar uw wens. Ons veulenseizoen proberen we te centreren aan het begin van de zomer om zo de veulens ten volle te laten genieten van de zomer. Dit heeft alleen maar voordelen. In theorie worden al onze veulens geboren in de periode van mei-juli. Het is dan ook pas in de zomer dat we weten welke dieren beschikbaar komen voor de verkoop. Staan er geen dieren te koop bij ons? Dit wil niet zeggen dat we voor jou niets kunnen betekenen. We zoeken graag een diertje dat past bij jouw wensen, wij zijn net iets beter op de hoogte van het reilen en zijlen in de alpacahouderij. We gaan dan ook met plezier op zoek voor jou.

Hengsten

Een hengst aankopen doe je enkel en alleen als je ook effectief wilt gaan kweken. Wil je alpaca's houden maar niet kweken, dan ben je beter af met ruinen. Dekkingen aankopen in plaats van de hengst zelf is ook een optie. Kijk hiervoor zeker eens bij onze dekhengsten.

Ruinen

Wil je alpaca's houden maar is kweken niet aan de orde? Dan zijn ruinen voor jou waarschijnlijk de beste optie. Ruinen zijn namelijk de beste dieren om als gezelschapsdieren te houden. Mits voldoende aandacht zijn zij zeer aanhankelijk en sociaal.

Merrie's

In 2019 verkochten we onze allereerste eigen gefokte merrie. Vanaf toen verkopen we op regelmatige basis enkele merrie's, van pas gespeend tot en met drachtige en ervaren merrie kan je bij ons terecht.

 
 
 
 
Please reload

bottom of page