top of page

Nuttige links

Op deze pagina kan je enkele nuttige links vinden van websites of plaatsen die gelinkt zijn aan alpaca's en die voor jou nuttig kunnen zijn bij je zoektocht naar informatie omtrent de alpaca.

AAB

De AAB of alpaca association Benelux is het stamboek die de fokkerij in de Benelux ondersteund.

Onze dierenarts

Voor diergeneeskundige zaken werken we samen met een dierenarts uit de streek. Geert zijn praktijk is gevestigd in Binkom. Bij hem kan je terecht voor (bijna) al je dieren. Vakkennis gegarandeerd.

Alpa-vet

De alpaca-veearts van de lage landen. Een dierenarts vinden met kennis van cameliden is moeilijk. Deze is gespecialiseerd in alpaca's en is gekend bij vele dierenartsen doorheen het land voor zijn kennis. Weet je dierenarts of jezelf niet waar naar toe met je vragen, bezoek dan zeker eens zijn website.

Silent Hill Ranch

Ben je op zoek naar kwalitatieve, duurzame en tevens verplaatsbare schuilstal voor je dieren of als opslag van materiaal dan ben je bij Silent Hill Ranch aan het juiste adres. Verschillende opstellingen en maten mogelijk, tevens zijn ruiven en ander degelijk materiaal beschikbaar. Neem zeker eens een kijkje op hun website.

Gemeente Bierbeek

De website van gemeente Bierbeek. Bierbeek is een gemeente gelegen in het Hageland en ligt tussen de studentenstad Leuven en de taalgrens met Wallonië.

The international alpaca reference library

In deze online bibliotheek kan je een uitgebreide collectie aan wetenschappelijke artikels vinden met betrekking tot alpaca's en andere cameliden. 

Please reload

bottom of page