Onderzoek en Ontwikkeling

De alpaca is nog een relatief nieuwe diersoort onder de landbouwhuisdieren. Hierdoor is, in vergelijking met andere landbouwhuisdieren, nog veel onderzoek noodzakelijk. De alpacafokkerij zal in de toekomst nog vele ontwikkelingen doormaken. Op verschillende manieren is het mogelijk om samen met ons onderzoek omtrent een aspect van de alpaca op te zetten.
Onderzoek

We werken met veel interesse samen met onderzoeks- en onderwijsinstellingen. In samenspraak is het mogelijk om om aan onderzoek's en onderwijsprojecten mee te werken of te ondersteunen.

Eindwerk

Heeft u interesse om uw eindwerk, master- of bachelorthesis te schrijven omtrent een aspect van de alpaca(houderij)? Heeft u reeds een onderwerp in gedachten, of heeft u nog geen concreet idee? We vinden het als fokkerij enorm interessant om mee te werken aan dergelijke projecten. Twijfel niet en neem contact met ons op, in samenspraak kunnen we een geschikt onderwerp vinden.

Overige
Ontwikkeling

De ontwikkeling van producten allerhande met betrekking tot de alpacahouderij kunnen we veelal toejuichen. Wie weet kunnen we hierin ook een rol spelen.

(Doctoraat)onderzoek

Ook bedrijven, instellingen en onderzoeksinstellingen zijn zeker van harte welkom om samen met ons onderzoek omtrent de alpaca op te starten. We hebben als stamboekkwekerij voldoende kennis en contacten in huis om ook jullie van dienst te zijn.

Heb je niet gevonden wat je in gedachten had. Mogelijks kan u toch in ons de juiste partner vinden. We staan voor vele zaken open. Contacteer ons met je voorstel of om een afspraak te maken. 

Salictum alpacafarm 

Bierbeek Belgium

Info@salictum.com

+32 (0) 495/40.20.48

  • White Instagram Icon
  • Facebook Clean

© 2015 by Salictum alpacafarm.